Yoga in de Millinger Theetuin

Wat was het spannend leuk afgelopen zaterdag! De eerste yogales in de Millinger Theetuin! Een genot voor alle zintuigen.

 

Het donderde en het bliksemde in de vroege ochtenduren. Het klaarde langzaam op en in alle stilte betraden een groep mooie vrouwen de Millingerwaard. Hoe heerlijk ruikt het na de regen! Het was een groot plezier om met alle aandacht te struinen door de prachtige Millingerwaard. Om aan te komen in de oase van de theetuin :-).

 

We werden hartelijk ontvangen door gastheer Rob en hij maakte voor ons een heerlijk persoonlijk theetje. Langs leuke paadjes en steegjes vinden we onze weg naar het grasveld waar we yoga gaan doen. De temperatuur was perfect! Het beetje vochtige gras gaf een verfrissend effect. Wat een rijkdom!

 

Na de diepe ontspanning staat een prachtig gedekte tafel voor ons klaar. We schuiven tevreden en ontspannen aan. Het ontbijt wordt opgediend met mooie bloemen, wauw! 

 

Yoga in de Millinger Theetuin  blijkt een waardevol cadeau wat je jezelf mag geven, zo omschrijven de deelnemers. Aandacht en liefde voor jezelf. Al je zintuigen prikkelen met mooie en zinvolle inspiratie. Ik word er in ieder geval heel erg blij van!

 

Wil je dit ook ervaren? Er zijn nog vier mogelijkheden. Op 9, 13, 15 en 23 augustus kun je nog meedoen aan deze unieke ervaring.

We verzamelen bij het Kerkje in Kekerdom, vandaar uit lopen we samen naar de theetuin. Op 13 augustus vertrekken we om 7.00 uur vanuit Didam op de fiets. Je kunt echter ook aansluiten in de Theetuin om 9.00 uur. 

 

Ook op andere momenten is het bezoek aan de Millinger Theetuin echter meer dan de moeite waard!