Masterclass Dru Yoga

Soma

Er zijn van die momenten waarop je het gevoel hebt dat alles klopt. Alsof alles ja zegt. Zelfs de muziek op de radio in de auto laat precies de juiste zinsneden binnenkomen. Zoals bijvoorbeeld ' Gold! Always believe in your soul ' van Spandau Ballet. Ik ben onderweg naar de Masterclass van de Dru Professional Netwerk. Nieuwsgierig naar wat de dag gaat brengen en wie ik ga ontmoeten.  Met een voornemen om volledig te genieten van deze dag. Ieder moment volledig aanwezig te zijn.  En dat is goed gelukt! Een dag met Nanna Coppens en Jolanda Jonker.  Nieuwe ervaringen en verdiepingen die ervoor zorgen dat ik nog beter voel hoe prachtig yoga werkt.

In de Vedische traditie is Soma het symbool voor al wat voedt en vitaliseert. Het vrouwelijke, het ontvankelijke. Een heerlijke energie om in te verblijven. Zelfs de gouden levenselixer kwam terug op deze dag. Dankbaar voor deze verankering en versteviging van mijn zijn. Weer vol inspiratie en een stapje verder op mijn weg. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Noa (maandag, 12 juni 2017 11:24)

    Geweldig