Liefde

We zijn allemaal mens en allemaal gelijk. Er is niemand beter, meer of anders. Niemand blijft gespaard van vervelende ervaringen in het leven en iedereen kent op een bepaalde manier geluk. We komen van verschillende plekken, andere opvoeding, andere achtergrond en andere culturen. Dat maakt onze zienswijze en positie in het leven uniek en bijzonder. 

Wij denken dat we anders zijn, minder zijn, meer zijn, slimmer zijn en ga zo maar door.  Dat speelt zich allemaal af in je hoofd, dat is niet zo.

We zijn gelijk, we doen allemaal op onze eigen manier ons best, en we zijn allemaal op zoek naar liefde en geluk. Alleen ziet dat er soms aan de buitenkant en in jouw zienswijze niet helemaal zo uit. 

Kijk vanuit liefde, vraag en luister waar de ander vandaan komt.

Begin een gesprek en ontdek.